ANKARA / ÇANKAYA - Özel Harekat Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Aslıhan Duran Akça ve İngilizce Öğretmenimiz Aslı Altunalan danışmanlığında okulumuz 10/B sınıfı öğrencileri Somut Olmayan Kültrel Miraslar Müzesine gitti. Müzede geçmişten bugüne Türk kültür, sanat ve oyunları hakkında bilgi aldılar. Oyunlar oynayıp, Hacivat ve Karagöz gösterisi izlediler.

May

Okulumuz 9-B sınıfı öğrencileri öğretmenimiz Filiz Aksu danışmanlığında hazırladıkları kuş yuvalarını sosyal sorumluluk projesi kapsamında Atatürk Orman Çiftliğinde bulunan ağaçlara yerleştirdi. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi bu güzel etkinlik için tebrik ediyoruz.

Matematik Hayattır Sempozyumu

May

MUN club organized an English composition competition on the subject “future global water scarcity”.The results have been announced.Winners are as follows: 1st Bahar Şehade 11/A 2nd Ayşe Hümeyra Can 3rd Ferhat Gazigil Congratulations to all. Okulumuz MUN kulübünün düzenlediği “gelecekte yaşanacak küresel su krizi” konulu İngilizce kompozisyon yarışması sonuçlanmış ,öğrencilerimizden 11/A sınıfından Bahar Şehade birinci, 11/A sınıfından Ayşe Hümeyra Can ikinci, 9/C sınıfından Ferhat Gazigil üçüncü olmuştur.Kendilerini tebrik ediyoruz.

May

Our student Ceylin Polat from class 10/B ,joined GLMUN’24 conference of Gölbaşı Anatolian High School and has won the “best delegate” award.Congratulations. Okulumuz 10/B öğrencisi Ceylin Polat,Gölbaşı Anadolu Lisesi’nin düzenlediği GLMUN’24 konferansına katılmış ve komitesinde “en iyi delege” ödülü almıştır.Kendisini tebrik ederiz.

May

İlçemiz Şehit Feyza Acısu İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerini okulumuzda ağırladık. Öğrencilere okulumuzun eğitim, sosyal-kültürel faaliyetleri, projeleri gibi bir çok etkinlik hakkında okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız ve rehber öğretmenimiz tarafından bilgilendirme yapıldı…

May

Hikmet Projesi kapsamında öğrencilerimiz Gazi Eğitim Fakültesi Coğrafya Anabilim Dalı ve Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dallarını ziyaret etti.Coğrafya Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Salih ŞAHİN üniversite ve bölüm hakkında bilgi verdikten sonra ,Coğrafi Bilgi Sistemleri ile ilgili Prof.Dr. Özlem YAĞBASAN sunum gerçekleştirdi.

May

Anneler Günü münasebetiyle öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Emrah Tokatlı tarafından hediye takdimi gerçekleştirildi.

May

BİLİM ŞENLİĞİmizi büyük bir çoşku ile gerçekleştirdik. 1 Danışman Öğretmen 90 Öğrenci 65 Farklı Deney 5Ay Süren Çalışma Çok Emek Çok Özveri Çok Gayret PAHA BİÇİLEMEZ MUTLULUK️ Bilim Şenliği için aylarca süren çalışmayı gerçekleştiren tüm öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenimiz Yeliz Ateş’i tebrik ediyoruz. Yaşayan Okul️

May

Öğrencilerimiz Sıfır Atık konseptli sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sergi açtı.

May

Trafik Kurallarının önemine dikkat çeken Sosyal Sorumluluk Projesi ile öğrencilerimiz Trafik Sokağını düzenledi.

May

Okulumuzda Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuva sonucu dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Şampiyon : Yusuf Günay 11/B 2. Ömer Al Taleb 11/B 3. Fatih Özgün 10/C 4. Muhammed M. Dinç 9/D

May

Hikmet projesi kapsamında öğrencilerimiz İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Latife Çakır Durdu Rehberliğinde Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi; İlahiyat,Hukuk ve Siyasal Bilgiler Fakülteleri ziyaret ederek kendileri için hazırlanan bilgilendirme ve eğitim programlarına katıldılar. Üniversite programının ardından Hacı Bayram-ı Veli Camii ziyaretinin ardından gezi programı tamamlandı.