ANKARA / ÇANKAYA - Özel Harekat Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nazif YILMAZ’ın Gazze’den Ankara’ya tedavileri için getirilen Filistinli kardeşlerimizin desteklenmesini koordine eden İmam Hatip Müdürlerini kabul etti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nazif YILMAZ’ın Gazze’den Ankara’ya tedavileri için getirilen Filistinli kardeşlerimizin desteklenmesini koordine eden İmam Hatip Müdürlerini kabul ettiği toplantıya Okul Müdürümüz Emrah TOKATLI katıldı. Okul Müdürümüz bu güne kadar mazlum Filistinli kardeşlerimiz için tamamlanan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu güne kadar Mazlum Filistinli kardeşlerimizin yanında durduğumuz gibi bundan sonra da öğretmen, öğrenci ve velilerimiz olarak her türlü desteği sağlayacağımızı belirtti.

Bu güne kadar maddi ve manevi desteklerini Filistinli kardeşlerimizden esirgemeyen öğretmen, öğrenci ve velilerimize bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Yayın: 27.04.2024 - Güncelleme: 27.04.2024 13:16 - Görüntülenme: 25